maandag 3 mei 2010

Zeedag..

Maandag 3 Mei, Wat is het toch ontzettend leuk om de reacties te lezen.


We hebben vandaag onze eerste zeedag, we maken een stevig nachtje want we worden pas rond 8 uur allemaal wakker , erg lekker vooral de kinderen lees à Noa waren er aan toe!!.Tegen 10 uur zijn we aan het ontbijt waar we weer heerlijk kunnen aanschuiven, met name het vers fruit doet het goed zodat we deze week ook nog allemaal wat vitamine binnen krijgen.


Even later gaan we kijken bij de kids club waar Daan & Eva ook al zijn, Jessy wil ook meteen blijven en zelfs Noa wil bij ‘’haar’’ clubje gaan spelen, we beloven om haar na 1 uurtje op te halen. Wij gaan ondertussen naar dek 5 waar de Royal Promenade is en kijken wat winkeltjes tevens haal ik 8 kaartjes op voor de ijsshow op Woensdag. Ik denk dat de kinderen dit erg leuk vinden, zelf vind ik er niet zoveel aan.

We doen lekker rustig aan, peter scoort punten als hij mijn log-out pagina wegklikt waardoor we de internet sessie niet kunnen beëindigen, ik ben zachts gezegd ‘’not amused’’ omdat het internet niet echt heel goed koop is aan boord. Doordat we GOLD member zijn hadden we 20 Dollar credit gekregen en die zijn nu op 0.50 na helemaal op. Als hij het verhaal aan de Guest Relations gaat uitleggen krijgt hij echter 15 dollar terug gestort, ik ben helemaal blij..


Daarna treffen we de Somertjes aan in het koffiehoekje en drinken we samen lekker een kop koffie. Niet veel later is het tijd om Noa op te halen, ze had het erg leuk gehad maar wilde toch mee naar beneden. Rond 12 uur halen we de grote op en zoeken we een plekje aan het zwembad, het nadeel van zeedagen is dat het zo vreselijk druk is aan het zwembad er staat ook nog een vreselijke wind….na de lunch gaan we dan ook ergens een beetje uit de wind liggen en genieten we van al het ‘’moois’’ wat om ons heen drentelt, je weet niet wat je ziet!!!


De jongens duiken opnieuw de kids club in de meiden het zwembad waar ze hadden afgesproken met 2 meisjes uit Simpelveld / Kerkrade waar ze tot 17 uur mee spelen . Ze vermaken zich prima en we zien ze zelfs met een ijsje in het bubbelbad zitten…hoe luxe is dat.

Om 17 uur houden we het voor gezien en plukken ze uit het water. Even een uurtje rust voor we gaan eten. Vanavond is formal night maar we besluiten om in het buffet restaurant te gaan eten, de 2de formal night is op 6 Mei de verjaardag van Noa & GJ dan gaan we dus wel.

Om half 7 treffen we ons in het buffet restaurant en eten we allemaal samen, Daan is eten met de kids club dus die is er niet bij. We eten allemaal erg lekker, saté met rijst en frietjes en als toetje vanille ijs met aardbeitjes…heerlijk!

Na het eten gaan de kinderen nog even naar de kids club en gaan wij nog even voor een lekkere kop koffie…om half 10 halen we de kinderen op en sluiten we een heerlijk zeedag af.

12 opmerkingen:

  1. Zo, even de tijd genomen om bij te lezen. We hebben het, net als jullie, erg druk met vakantie vieren :-)

    Als ik het zo lees hebben jullie het weer prima naar jullie zin. Lekker relaxed en lekker smikkelen en smullen. Wat wil een mens nog meer.

    Geniet er van !

    Greetz,
    Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er echt heel leuk uit, en dat lekkere weer erbij helemaal top.

    Have fun....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een super dag...ik vind zeedagen altijd geweldig ( mits goed weer) lekker ergens aan de zijkant rustig op een bedje verbaas me ook altijd dat iedereen een bed heeft op zon groot schip...lekker een boekske erbij en genieten...
    tja en de formal nights vinden wij ook super leuk .....heel leuk dit herkenbare te lezen...en tja dat je zo die 15 dollar krijgt had niet anders verwacht...service staat toch bovenaan op die heerlijke cruise vakanties...
    geniet ze daar op dat heerlijke schip en bedankt dat ik heerlijk kan meegenieten...
    groetjes marij

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo! Nou, het is me gelukt om ook eens een berichtje te sturen. Wat een heerlijke verjalen van jullie, zo te horen hebben jullie het goed naar jullie zin. geniet maar goed van het lekkere weer want hier is het vreselijk koud. heel veel plezier nog met alles wat jullie gaan doen en zien!
    vele groetjes Daniela en co

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heey Meis
    Ich bun schloes oh heerlijk he fantastisch weer om dien verhoale te lezen...
    Geniet ervan
    Kus Daan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo, ben ook weer bij ! Wat vervelend allemaal zeg, op die cruise ... Je zou er bijna jaloers van worden ;-) !!

    En lekker dat die kids ook zo genieten zeg; dan hebben de ouders het zowiezo naar hun zin.

    HAVE FUN maar weer ! En mooi dat je weer $ 15 tegoed hebt, hoe zouden we anders jullie verhalen moeten bijhouden ;-) !

    Gr. uit een zonnig en (heel) warm Orlando !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat eeen vakantie en dan ook nog een gedeelte van de dag zonder kids wat een luxe. Je verhalen zijn geweldig om te lezen maar hou er wel rekening mee dat die thuis blijvers nog nooit op een cruise hebben gezeten en dan ook niet weten wat een formal night is. Maar dat horen we misschien wel op de verjaardag van nootje. Morgen lees ik je verhaal weer. Groetjes Lucienne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha die Nancy!!
    Het gaat super met jullie tobbedans zo te lezen, ik zit er bijna van te kwijlen achter m'n laptop (en zo te horen velen met mij). Drukke boel hier, ik heb je dus niet helemaal op de voet kunnen volgen. Net tussen het vouwen en nieten van 300 Communieboekjes efkes bijgelezen, wat een belevenissen weer. Volgend jaar andersom; jullie Communie van Noa en wij op cruise?!?!?!
    By the way, ik zit over 2 weken op een motorzeilcruise in de Adriatische Zee, natuurlijk niet te vergelijken maar ook niet verkeerd....
    Dikke poen voor allemaal met een poot van Scip.
    XXX Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ha die Nancy, leuk om alles te lezen. Maar wat lees ik 8 kaartjes gehaald voor de ijsshow. Was er niemand die ze voor je ging halen??????
    groetjes de Blaauwtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Esther Bleeker4 mei 2010 om 14:37

    Leuke foto's , leuk verslag, klinkt allemaal super ! Lekker luieren, eten , wat wil een mens nog meer ?
    Geniet er nog lekker van , hier in Nederland is het herfstvakantie ipv meivakantie, niets aan dus !!!
    Liefs Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey hallo,

    leuk om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben.
    Krijg kriebels als ik die foto's zo allemaal zie.
    Ziet er allemaal zo bekent uit..
    Nou geniet lekker van alle heerlijkheden daar aan boord..

    Dikke kus en knuffel vanuit het koude Belgie!!

    BeantwoordenVerwijderen