maandag 3 mei 2010

Dag 4 Inscheping.

Zondag 2 Mei, wederom vroeg dag, om half 8 ben ik als eerste wakker ik ga stilletjes eruit en met de laptop naar beneden even het verslag bijwerken. Niet veel later volgt peter en GJ met Daan. Rond half 9 gaan we lekker ontbijten. We doen lekker op ons gemakje en na het ontbijt zoeken we alle spullen weer bij elkaar, wat hebben we alweer een troep..maar alles past.

Om 10 uur zitten we in de auto naar de auto verhuur, ik zet Peter en de kinderen af bij Alamo en rij door National, alleen Alamo heeft een shuttle naar de haven en zo Hollands als we zijn houden we uiteraard van gratis!!

We zijn al om 11 uur bij het schip, alles gaat snel en nog ruim voor 12 uur lopen we het schip op, de kinderen zijn dol enthousiast en rennen vooruit. We gaan naar dek 11 om wat te drinken en een klein hapje te eten, de kinderen duiken al snel het zwembad in. Na 13 uur kunnen we op de kamer en brengen we onze handbagage weg. Daarna gaan we ook naar het zwembad.

Om 16 uur hebben we de drill, het stelt niet veel voor, we moeten verzamelen in het restaurant en besluiten als we dan ten onder moeten gaan, we dat etend doen…..vooral Lein vind dit een goed idee!


 Na de drill gaan we naar dek 12 kijken naar de afvaart, hoe vaak we het ook al gezien hebben het blijft een prachtig gezicht met al die toeterende auto’s en zwaaiende mensen..geweldig. We zien de Carnival Glory waar Bionda & Erik opzitten voor ons uit varen, ben erg benieuwd hoe ze het gaan hebben.


Eenmaal op zee gaan we terug naar hut en zijn onze koffers binnen, we ruimen alles op en gaan om half 7 eten in het buffet restaurant. Erg lekker weer, frisse salade en lekker vlees. Ook de toetjes zijn weer overheerlijk, maar we doen rustig aan…we hebben tenslotte nog een hele week.

We gaan de kinderen inschrijven in de kids club en helaas voor Noa zit zij alleen en zitten de 3 grote bij elkaar. We schrijven haar in en zien wel of het daadwerkelijk iets gaat worden. Ze wint ook nog een klein prijsje met een loterij. We schrijven ze tevens in voor het body-boarden en voor de klimmuur, hier mag Noa nu ook aan meedoen, dat is voor haar dan wel weer leuk.

Daarna gaan we naar de hut en leggen de kinderen lekker op tijd op bed, vooral Noa heeft het helemaal gehad en huilt om alles. Even een paar uurtjes lekker bijslapen, ook wij kruipen er vanavond eens een beetje op tijd in de laatste 2 avonden was het steeds al laat.

We gaan nog even naar ‘’ons’’ plekje in de koffiebar, maar voor 22 uur houden we onze eerste dag voor gezien, morgen een lekkere zeedag het échte vakantie gevoel is begonnen!!

6 opmerkingen:

  1. Nou dat ziet er geweldig uit, het vakantie gevoel zal er zeker zijn. Have heel veel fun.

    Wij genieten vanaf de laptop mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk relaxt verslag om te lezen. We kijken iedere dag nieuwsgierig mee, wie weet willen we ook nog eens gaan cruisen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He heerlijk om dat weer te zien, als ik dat cruiseschip weer zie krijg ik toch een beetje heimwee, ik wou dat ik erbi8j was.Ik kan mij voorstellen dat jullie genieten en dat is jullie dan ook van harte gegunt. Het is erg leuk om jullie zo te volgen. Geniet van alles. groetjes Lilian

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jaja dit is mijn ding.....heerlijk cruisen...dus ik volg je op de voet vooral omdat RCCL op ons lijstje staat... eerder gecruist met carnival en holland america en die zijn ons heel goed bevallen...het ziet er allemaal super uit..
    geniet ze......groetjes marij

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tjee, Klompies,

    wat een heerlijk gevoel zo'n vakantie!
    Geniet ervan...
    (ben ég niet jaloers... :-))

    Dikke kus oet Stjein,

    Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat wordt genietenop die boot dat weet ik zeker! Wij hebben met de duck tours nog een foto van jullie onderkomen gemaakt. Wat een ding zeg! Mochten jullie nog andere Steijntjes tegenkomen op de Liberty dan zijn wij dat niet, maar familie van ons. Zij doen dezelfde cruise.
    Niet teveel eten en drinken he? Jullie moeten nog wel in de vliegtuigstoel terug passen ;))

    BeantwoordenVerwijderen