dinsdag 4 mei 2010

Onze 2de zeedag.

Even wat reacties op reacties!


@Karin, ben je klaar voor de communie? Heeft Ghian onze kaart gekregen? En uiteraard wat voor leuks ga je doen met zeilboten? Vertel!!

@Marlies, die ijskaartjes ik moest zó aan je denken. De rij was nu op de Royal promenade, tevens ook zo lang ,ik liep langs via de andere kant en stond opeens voor de tafel.…tja toen kon ik natuurlijk niet anders dan wat kaartjes meenemen!!

@Luciënne, je dochter heeft net een formal night achter de rug à gala!1 Hoe gaat het verder met Sven en onze Pumba?

Onze dag vandaag Dinsdag 4 Mei was wederom een zeedag, we hebben heerlijk geslapen en worden allemaal rond 8 uur wakker. Lekker op het gemakje naar het ontbijt waar we de Somertjes ook toevallig treffen.

Na het ontbijt gaan de kinderen een paar uurtjes naar de kids club en gaan wij voor een lekkere kop koffie, daarna gaan Lein & ik met een boek op het dek. We proberen een beetje uit de wind te blijven maar je waait zo wat van je bedje. Om 12 uur halen we de kinderen weer op en gaan even naar de hut.

S’’middags liggen we aan dek met een lekker boek en de kinderen in het zwembad, tegen 15 uur gaan de grote wederom naar de kids club, Noa wil niet en blijft bij ons. We hebben besloten om in het a lá Carte restaurant te gaan eten en dus moeten we ons rond 17 uur gaan douchen en klaar maken, de jongens gaan met de kids club eten bij Johnny Rockets een echte Amerikaanse hamburgertent, ze hebben de smaak te pakken en we zien ze dan ook niet terug voor 22 uur.


Wij gaan dus alleen met de meisjes eten, vooraf eten we allemaal een salade en de meiden krijgen vers fruit, erg lekker. Als hoofdgerecht neem ik een wit vis terwijl de rest een Sirlion steak besteld het smaakt ons erg goed. Grappig is dat we een fles wijn aangeboden krijgen namens onze ‘’travelagent’’ geen idee van wie dus maar wel érg lekker en lief natuurlijk!


We maken nog een ommetje op het dek maar waaien compleet uit onze kleding, niet te geloven wat een wind er staat! Via de winkeltjes op het promenade dek drinken we nog even koffie in ons hoekje. Om half 10 houden we het voor gezien, we hebben zin in morgen onze eerste dag land…St.Maarten! We hebben niks geboekt omdat we 2 jaar terug een eilandtour hebben gedaan, besluiten we nu de water taxi naar het strand te nemen en vandaar uit het stadje in te gaan voor de rest laten we ons verrassen!

6 opmerkingen:

  1. Wat hebben jullie het goed en wat een leuke verassing van de wijn:D! Wie o wie....? Ben benieuwd als ik in juli met Karin&Danique het schip ga bekijken. Hier ook een dagje lekker weer vandaag daarna wordt het weer minder. We gaan naar Brussel vandaag. Echt leuk om jullie zo te kunnen volgen en ook nog foto`s erbij elke keer echt super leuk. Veel plezier op St. Maarten. XX Sofieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er allemaal meer dan geweldig leuk uit zeg. De foto's laten ons zien hoe gaaf het is, kun je nagaan hoe jullie het ervaren dat is dan facor 1000. Erg lekker allemaal.

    Nog veel plezier !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik krijg honger als ik al die verhalen lees! Geniet van jullie dag op st. maarten en morgen natuurlijk de grote dag van Noa!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Nancy, Peter en kids. Het huis staat nog, Pumba zorgt ervoor dat het hele huis vol haren ligt, vandaar dat ik geen hond wil. Met Sven gaat het ook goed. Hij gaat iedere dag trouw met het beestje wandelen en let ook nog op noa"s hamster. Nog een nachtje en het prinsesje is jarig en dit jaar in St Maarten. Geniet want hier is het echt geen weer voor vakantie te vieren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je weet me wel te tarten met die fantastische foto-sms van een parelwit strand met strakblauwe lucht. Ik zal het maar houden op het gezegde van "Je krijgt wat je verdient" (dus daarom ben ik over twee weken lekker aan de beurt, ha, ha!)
    Bedankt voor jullie felicitatiekaartje-"met", deze zit al in de Communiedoos die opa voor Ghian geknutseld heeft. Ghian was trouwens echt teleurgesteld dat julie er de 13e niet zullen zijn!
    Bij deze wensen wij Noa voor morgen een superleuke verjaardag toe. Meisje, laat je maar lekker in de watten leggen door iedereen en geniet van deze speciale dag!
    Dikke poen en heel veel groetjes van Karin, Jack, Nikki, Rachelle en Ghian

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat heerlijk dat die kids het zo goed naar de zin hebben in die kids club...zo hebben pa en ma ook een beetje vakantie ...heerlijk
    gr marij

    BeantwoordenVerwijderen