donderdag 13 mei 2010

Shop till you drop.....




Voor diegene die zowel ons blog volgen als dat van lein & Patrice begrijpen nu dat we allemaal onze Woensdag in de malls hebben doorgebracht.

                                                       Die van ons begon in de Millenia Mall met een heerlijk ontbijtje bij Panera Bread.

De bodem is gelegd en we kunnen door naar de Abercrombie&Fitch waar we behoorlijk slagen voor Jessy, hij is klaar voor deze zomer in elk geval. We steken door naar de overkant waar de GAP is, onze winkel voor Noa.
Het kost wat tijd maar dan hebben we ook wat, de tas is bijna niet te tillen maar we hebben meteen ook de Allstars die ze zo graag wilde hebben!

Daarna gaan we de Apple store binnen waar de kinderen zich uitstekend vermaken met de IPAD ongelofelijk hoe ze meteen weten hoe het werkt.

We lopen nog wat rond en kijken nog even bij de Vans, het favorite merk van onze neefjes maar Jessy kan er niks vinden wat hem bevalt.
We willen nog even doorrijden naar de Prime Outlet die ernaast ligt, maar Tommy stuurt ons naar een soort van Outlet die er tegenover ligt.
Er ligt een soort van opruimings outlet van Tommy, Peter slaagt daar voor nog wat shirts en een spijkerbroek voor het bedrag van $17 dollar, niet te geloven.
Ik neem een zwarte Polo en ernaast bij de Guess vind ik nog leuke slippers. We zijn klaar, we hebben honger en eigenlijk heb ik het helemaal gehad, de kinderen vermaken zich prima!

Door naar de Subway voor de honger te stillen, we eten allemaal een heerlijk broodje en we knappen redelijk op we lopen nog even de Publix in voor wat kleinigheidjes ondertssen is het toch tegen 16 uur en zijn we terug in het hotel, de kinderen duiken nog heerlijk even het zwembad in terwijl wij van de zon genieten.....het is zo heerlijk, vooral als ik dan die berichten van thuis hoor genieten wij dubbel.

We hebben om 18 uur afgesproken om bij ons in het hotel te eten, het was zo goed bevallen de vorige avond dat we er nu met zijn allen waren wederom was het erg geslaagd en we hebben heerlijk gelachen de tranen rolden over mijn wangen, niet te geloven welke hobby er sommige op na houden om te ontspannen!!


De kinderen duiken allemaal nog het zwembad in en samen met Patrice rij ik nog even snel naar de Premium Mall omdat ze daar bij de Tommy wilde kijken voor iets wat ze in de Prime Mall niet hadden.
We rijden meteen even langs hun appartementen complex en ik ben zeer onder de indruk...wat een ruimte, alleen die ininrichting erg lachen écht typisch Amerikaans. zo tegen half 11 ariveren we weer bij het hotel waar Lex en Peter net de kids uit het water plukken die kort daarna slapen als roosjes!!
Heerlijk dagje weer, al komt het einde nu wel erg in zicht!! We nemen alvast afscheid van Patrice, lex en hun kindjes, we zullen ons pas weer in Nederland zien.

1 opmerking:

  1. En ook inmiddels al weer thuis gekomen, zie ik! We hebben van jullie reisverhalen genoten, van de cruise tot Orlando, allemaal erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen