vrijdag 7 mei 2010

Labadee Haiti.

Vrijdag 7 Mei:

Vandaag niet zo heel erg veel te vertellen, we waren niet heel erg vroeg wakker vooral Jessy sliep lang. Die kwam om 22 uur uit kids club en ging met zijn vrienden en Daan nog pizza eten bij Sorrento’s ik sliep al toen hij terug kwam…..het moet niet gekker worden!!

We doen rustig aan en gaan pas na 12 uur van boord, het schip legt ook pas rond 11 uur aan dus we hebben tijd zat. Er is veel veranderd op labadee er is een pier gemaakt zo dat we niet hoeven te tenderen dat scheelt natuurlijk veel tijd, je loopt nu zo van boord!



Er loopt een pad i.p.v. alleen maar zand en er zijn verschillende gebouwen neer gezet wat het meteen een heel stuk commerciƫler maakt. Voorheen had je mensen die hun waar verkochten die gewoon op de grond zaten en een soort van markt gebouw waar ze ook hun spulletjes verkochten. Dit alles was nu van steen en compleet als winkel ingericht, wel jammer want het had voorheen meer sfeer.

We hebben lekker wat aan het strand gelegen en ook middags lekker wat gegeten, ze waren echter al erg vroeg met opruimen, om half 3 was er niks meer te krijgen …..de Somertjes waren toen al terug aan boord en wij zijn niet veel later ook terug gegaan.

Daar hebben we heerlijk aan het zwembad gelegen waar niemand was en we hebben nog een tijdje allemaal in het ‘’grote’’ bad bommetjes gemaakt, erg lachen!! Vooral de grote jongens hadden veel lol…en dan bedoel ik niet Daan&Jessy. Later heeft Jessy nog het body boarden uitgeprobeert, dat vond hij erg leuk.












Wij hadden besloten om bij Johnny Rockets te gaan eten, dat viel erg in de smaak. Je betaald hier 4.95 dollar voor en kunt onbeperkt eten. Ze beginnen met het neerzetten van friet en uienringen daarnaast kun je dus gewoon bestellen, Peter en Jessy hadden een hamburger en Noa een tosti en ik had een tuna sandwich…erg lekker !! Ook hadden we allemaal een milkshake, we kregen het niet op zoveel was het…..echt een aanrader!!




Daarna de kids nog even een paar uurtjes naar de kids club en Peter kruipt het bed in die voelt zich niet echt lekker, hopelijk is hij morgen opgeknapt voor onze laatste zeedag!!

6 opmerkingen:

  1. Zo, ook ik ben weer helemaal bij met het lezen van jullie blog.

    Wat een lekker relax weekje hebben jullie zeg. En wat zijn jullie al bruin ! Jullie komen zondag helemaal uitgerust aan in Orlando. Geniet nog maar lekker van de laatste dag op de cruise en dan zondag snel richting Orlando voor het drukke gedeelte van julie Springbreak.

    Greetz,
    Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie cruise ziet er werkelijk heeeerlijk uit, wat een relaxte vakantie, dat zal onthaasten!
    Ben benieuwd wat jullie nog in Orlando gaan doen.

    Maar heb een fijne vakantie nog !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O, wat ziet her er allemaal heerlijk relaxed en luxe uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is voor ons thuisblijvers toch zoooooo leuk om jullie verhalen te lezen. Petje af voor het bijhouden van zo'n blog, ik zou me daar niet de tijd voor doen tijdens de vakantie (dus mij zul je nooit hoeven te volgen, ha, ha!!)
    Leuk dat je meteen hebt gereageerd op de salsa-workshop met tapasavond via Victor Sanchez, hebben we alweer een leuk vooruitzicht voor 9 juni.
    Jammer dat de cruise er alweer bijna op zit, jullie zullen wel moeten "afkicken" van al die luxe (en wij van jullie belevenissen).
    Het was hier vanmiddag weer eens een beetje lekker met wat zon. Dankjewel NOA, dat lag vast aan het uitblazen van de kaarsjes!!!!
    Bestel nog maar een taart met kaarsjes, blazen en goed weer voor ons wensen....XXX Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. tja wat moet ik er nog op zeggen...slaakt een diepe zucht....dit is de hemel op aarde...of niet ???
    super heerlijke vakantie dat cruizen...en dat sommige mensen het niks vinden kan ik met mijn pet niet bij...geniet nog maar lekker van jullie laatste dagje...
    groetjes marij

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldige dag weer zeg; jullie zien er allemaal zo goed uit ! Dat moet het goede leven zijn. En dat body boarden, dat is natuurlijk helemaal gaaf. Lachen om die foto van GJ trouwens (en ook die eerdere foto van jou en Lein achter de laptops) !

    Goede laatste dag en veel plezier volgende week in Orlando ! Wij zitten nu hoog in de lucht, vlakbij New York (WiFi in het vliegtuig dus) !

    Gr. van ons allemaal !

    BeantwoordenVerwijderen