donderdag 1 april 2010

De laatste weken tikken weg...

Vandaag over 4 weken zitten we gewoon al in de lucht, we kunnen eigenlijk niet meer wachten en zelfs de kinderen vragen iedere dag...hoelang nog. Eigenlijk is alles wat we op voorhand moeten regelen nu ook wel gedaan. We hebben op Dusseldorf een parkeerplek gereserveerd voor de gehele periode, onze hondjes Bono en Pumba zijn ondergebracht. Dat was bij Bono nog even spannend daar ons ''vaste'' adres opeens ging verhuizen, maar uiteindelijk komt ook dit allemaal goed. Van het weekend hebben we het huwelijkcadeau voor JK en Mary gekocht, ze zijn op 19 december getrouwd en dit hadden ze van ons nog tegoed, we gaan dan op 9 Mei in orlando samen met hun eten. We laten ons nog even verrassen waar dat dit zal zijn.

Al met al zijn we er zo goed als klaar en voor en hebben we er MEGA veel zin in!

2 opmerkingen:

  1. Nog 4 weken te gaan, en jullie zijn al helemaal klaar ?! Nou, dan hebben jullie er ECHT zin in en zijn jullie er ECHT aan toe ;-) !

    Zo nu en dan een update de komende weken op de weblog is nog wel leuk hoor ;-) ! Maar ja, als er niets meer te vertellen is ....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker hoor dat jullie er al helemaal klaar voor zijn ! Ik moet alleen de Disney passen nog bestellen, maar ik hoop dat de $ nog even mee wil werken ;-)

    Laat de komende 4 weken maar snel voorbij zijn en dan gaan we allemaal naar Florida ! Ook wij hebben er zin in. Maar eerst nog even met z'n allen mega voorpret op 17/4 ..........

    Groetjes,
    Patrice

    BeantwoordenVerwijderen