woensdag 6 januari 2010

Van Miami naar Orlando....

Ook het 2de gedeelte van deze reis is eigenlijk vrij snel ingevuld! We besluiten om de laatste 5 nachten te verblijven in het Hilton Bonnet Creek hotel. Dit hotel is uitgezocht door Patrice en we gaan ervanuit dat het helemaal goed komt. Het is een vrij nieuw hotel wat pas in Oktober 2009 geopend is, de ligging is vrij centraal en ook het mooie zwembad spreekt ons erg aan. Het grappig is dat we er samen zullen verblijven met Lein en GJ maar ook met Patrice en Lex.....ieder heeft uiteraard zijn eigen planning maar een paar uurtjes zullen we vast samen door brengen, al is het tijdens een etentje!?

Wij zullen uiteraard een afspraak plannen met Mary, onze uitwisselingsstudente van alweer 3 jaar geleden. Ze is afgelopen 19de December getrouwd en woont sinsdien in Orlando samen JK.
We zullen ons die dagen niet vervelen en ook vast 1 dag gaan doorbrengen in het Magic Kingdom. Tevens zouden we graag naar kennedy Space Center gaan en waaarschijnlijk 1 waterpark bezoeken....al met al zullen we waarschijnlijk gewoon tijd te kort komen, want uiteraard zullen we ook te vinden zijn in een van de vele Outlet Malls.

3 opmerkingen:

  1. Jemig, prachtig geworden zeg ! Ook die 'kop'foto, erg mooi ! En de planning ziet er inderdaad druk uit ;-) ! En veel tijd te kort. Ik denk dat je het shoppen maar moet overslaan !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heey Jezus wist niet dat je naar NY ging en cruisen ( uiteraard ;-)
    Leuk leuk leuk en ik ga je volgen hoor....
    Nou meis we keep in touch
    Kus Daan

    BeantwoordenVerwijderen