woensdag 6 januari 2010

Het begin is gemaakt!

Met nog minder dan 4 maanden op de teller, en alles zo goed als geregeld komt ook het blog natuurlijk weer op de proppen! Met een beetje ''veel'' hulp van Patrice, onstaat er langzaam maar zeker een nieuw blog voor onze Mei Vakantie!!

Al in Juli 2009 kwamen wij naar avonden doorzakken met Lein en GJ, toch tot de conclussie dat ons de Liberty of The seas wel erg goed was bevallen. Uiteindelijk besluiten we dus om ondaks dat de route niet helemaal is wat we ons er van hadden voorgesteld te kiezen voor het schip. de kinderen hebben de tijd van hun leven gehad en ook wij zullen ons in de koffie corner, bij sorrento's en uiteraard aan het zwembad uitstekend vermaken. 

Onze cruise boeking is dan ook het eerste wat we vast leggen. De vluchten volgen later. Wij gaan voor Dusseldorf, we zullen op 29.04.10 een rechtreekse vlucht hebben van Dusseldorf naar Miami. De eerste 3 nachten zijn voor ons makkleijk in te vullen, op de punten van mijn RIU pasje boek ik wederom het Riu Florida Beach hotel waar we de eerste 3 nachten zullen verblijven voor een prijs van 175 dollar dat is inclusief ontbijt en de vorige ervaring leert ons dat ze ons meestal in een mooie zeezicht kamer zullen onderbrengen. de invulling voor die 3 dagen laten we een beetje aan het toeval over, wel staat al vast dat we 1 avond zullen gaan barbequen bij Simone en Jan Carl. Verder willen we graag op Zaterdag 1 Mei de afvaart gaan bekijken van de Oasis of The seas waar op dat moment bekende van ons mee uitvaren.

Uiteraard zal er ook wat te shoppen zijn op die vrijdag of zaterdag we zullen dan ook zeker even gaan kijken bij de Abercrombie en Fitch winkel in de Dolphin mall.

Al met al zullen deze dagen vrij snel voorbij gaan, Lein en Gj komen op vrijdag 30 April aan en ook Bionda en Erik zullen hun huwelijksreis gaan starten vanuit Miami.

Tot zover het eerste gedeelte van deze reis!

1 opmerking:

  1. Hee Nance!

    Leuk Blog... ik ga je ook volgen, heb dit nu onder de knie;). Het aftellen kan beginnen.

    Groetjes xxx Sofie

    BeantwoordenVerwijderen